Podivjani levičarji spet delali nered pred Rogom. Med njimi so bili tudi migranti! #slike #video

Zajem slike: Top news.si

Ob tretji obletnici rušenja Avtonomne Tovarne Rog so nekdanji Rogovci zvečer protestirali v Ljubljani, najprej so se odpravili na protestni shod po Ljubljani, nato so šli do novega centra Rog in v stavbo brez povabila, tudi vstopili. 

Protestniki so vstopili v nov Center Rog, policija in varnostniki jim tega niso preprečili. Med pohodom po stavbi pa je prišlo do prerivanja med varnostniki in enim od protestnikov, ki so ga varnostniki pridržali in predali policiji. Po prerekanju med policisti in protestniki, ki so zahtevali izpustitev pridržane osebe, je v objekt vstopilo večje število pripadnikov posebne policijske enote. Policisti so protestnike sprva skušali zadržati v objektu, a so jih nato izpustili.

Zaradi pridržanja ene od protestnic, ki so jo odpeljali na policijsko postajo center  so je del protestnikov odpravil na Trdinovo, kjer je prišlo do ponovnega prerivanja in spopada med policisti, ker je eden od protestnikov na steklena vrata policije napisal grafit. Policija ga je pridržala protestniki pa so se razšli šele potem, ko ga je policija, ki je vhod v policijsko postajo zavarovala z robokopi in policijskimi psi, izpustila a zoper njega napisala kazen. 

Za te podivjane levičarje, med katerimi je bilo zaslediti tudi migrante, očitno ne obstaja noben predpis in noben zakon. Večina teh “podivjancev” je še dvema letoma vsak petek pridno kolesarila in večina od njih se danes pridno hrani, preko raznih nevladnih organizacij.

Pod Golobom se očitno odlično živi? Za nekatere?

 

Video, vir: Top news.si, portal N1

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

6 komentarjev

Exlevak 20. 01. 2024 - 8:38
Gholob je pred volitvami nspovedal ,da bo zvišal davke ,izdatno financiral NVO-e,ukinil nekaj dobrih stvari za ljudi...itd,pa ga je okoli 400 000 telet kljub temu volilo ...plešite goveda.!!
Darinka 20. 01. 2024 - 10:07
V Ljubljani imate kapitalistov , da smrdi. Če začnete z razlastninn jenjem pri predsednici države, nadaljujete pri županu, PV,... pa plešite zraven, da vas ne bo zeblo.
Kuthumi 20. 01. 2024 - 10:36
Golazn od golazni, to je treba sesut
Vipavec 21. 01. 2024 - 1:53
Kaj ni urška izjavila če bo policija vklepala protestnike da bo ona osebno ukrepala. Kam si zašla prelepa Slovenija.
marker 21. 01. 2024 - 2:38
Nakup tiste razpadajoče zgradbe, ki jo je kupila ministrica za pravosodje, bo zelo težko razveljaviti, ker je nepremičnina že plačana. Vlada jo lahko uporabi za azilne domove migrantov in ima pereč problem rešen. Lahko se uporabi tudi za zatočišče Rogovcev, ki so v času vlade JJ v petkih pridno kolesarili in razgrajali po prestolnici. Za svoje bodo pa že poskrbeli. Z denarjem so že, manjka jim še streha nad glavo.
Vipavec 21. 01. 2024 - 22:49
To je resen problem če so bili med rogovci tudi migranti mislim da se še ne zavedamo velike nevarnosti.
Dodaj komentar