Podrobnosti streljanja pred ljubljanskim BTC-jem!

zajem slike N1

Ljubljanski policisti so bili okoli 13.40 obveščeni o dogodku na območju BTC-ja. Tri ljudi so odpeljali v UKC Ljubljana, njihovo življenje pa ni več ogroženo.

V streljanju ranjeni trije ljudje

Streljanje se je zgodilo okoli 14. ure pred halo A, v bližini tržnice v ljubljanskem BTC. Počilo je od šest- do osemkrat, ranjena moška sta ležala na tleh in kričala, storilec pa naj bi po pričevanju očividcev pobegnil v belem avtomobilu, pišejo Slovenske novice.

Ljudje so po streljanju videli kako se je nekdo hitro odpeljal z belim vozilom v smeri proti Müllerju. Ugotovili so, da sta dva ležala na tleh in kričala. »Bilo je šokantno, kot da smo sredi terorističnega napada,« je dramatično dogajanje opisala očividka.

 Streljanje naj bi se odvijalo pred vhodom v Spar pri Hali A, čez cesto od tržnice. Preden je prišlo do streljanja naj bi se več oseb prepiralo in povzdigovalo glasove, nakar so odjeknili streli. Viri tudi navajajo, da je bil eden od ranjenih ustreljen v predel prsnega koša, drugi pa v nogo, za tretjega ni znano. Med naključnimi mimoidočimi naj nebi bilo poškodovanih. Priče so povedale, poročajo mediji, da se je slišalo najmanj šest strelov. Dve osebi sta padli na tla in kričali, storilec naj bi pobegnil v belem avtomobilu. Piše portal Nova24TV-

Portal N1 navaja, da je bil eden izmed ustreljenih ustreljen v dimlje. Poškodovanec je sedel pri pokriti tržnici, ko je poskušal vstati, mu slednje ni uspelo, gasilec, ki se je nahajal v bližini, pa mu je pomagal, da se je ulegel na tla. Ko so odjeknili streli, naj bi se obiskovalci tržnice razbežali.

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!