Poglejte kakšni plakati so preplavili Slovenijo! Kdo je naročnik?

slika twitter

Slovenijo so preplavili jumbo plakati s pijanim poslancem Levice Miho Kordišem in z napisom “Si Slovenija to zasluži? KUL poslance“.

Med poslancem Levice Miho Kordišem in davčnim strokovnjakom Rokom Snežičem že dlje časa poteka medijska vojna, kdo bo koga bolje upodobil. Spomnimo, da se je vse skupaj pričelo s provokacijo Kordiša na enem izmed protestov, ko je na transparentu upodobil Snežiča s pripisom “Po*ukaj me kot državni proračun“. Tudi sicer se je poslanec radikalno levičarske stranke večkrat spotaknil ob Snežiča in ga je med razpravami ter zapisi na socialnih omrežjih pogosto omenjal in celo obkladal ter žalil z neresničnimi obtožbami. Piše portal Nova24TV.

Danes so Slovenijo preplavili jumbo plakati okajenega Kordiša in z napisom “Si Slovenija to zasluži? KUL poslance“. Snežiču je vsekakor treba čestitati za izvirnost v politični kampanji, saj bo plakat nedvomno požel veliko pogledov voznikov ob cesti. Predvsem pa jih želi opomniti, kdo so posamezniki v KUL, ki želijo predstavljati alternativo sedanji vladi.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”