Poglejte si to nabijanje megle, Marka Bandellija

Bandelli in druščina

Po štirih letih gretja stolčka v parlamentu, ima Marko Bandelli vse bolj nerazumne poteze in twite, kateri mu zagotovo niso v čast.

Neumnost Marka Bandellija na Twitter-ju

Delo poslanca zagotovo ni čeber vode, na katerega povabiš debelušne prijatelje in se mastiš, ampak je zagotovo delo ljudi z razumnimi odločitvami. Poitalijančeni poslanec Bandelli, ki v teh dneh trepeta za uvrstitev v parlament s svojimi nebulozami razburja slovensko javnost. Pri tem pa se volivcem poraja vprašanja, ali je v štirih letih sedenja na stolčku v parlamentu izgubil razsodnost.  Ob njegovem zapisu, pa tokrat zagotovo ne bodo jokali le njegovi otroci, ampak tudi marsikateri njegov volivec.

Tako je zapisal na družbenem omrežju twitter: “A si lahko bolj neodgovoren? 2 mio Slovencev, ki trepeta zaradi takih nerazumnih potez, brez mandata Evropske komisije, brez obvestil Natu. Kdo mu daje pravico, da tvega z življenji Slovenskih državljanov? KDO”

Velika želja po novem štiriletnem gretju stolčka v parlamentu, ali celo novem ministrskem mandatu, je očitno večja od neumnosti, ki jih Bandelli kvasi na twitterju.

Povezane objave

Posnetek, ki je obnorel družbena omrežja. Ivani za 90 let, vse najboljše zaželeli s harmoniko!

SRAMOTA! To je Stojmenova Duh počela včeraj med interpelacijo?

Zala Klopčič se je z videom odzvala na napade portala Oštro in RTV