Romana Tomc, razblinila laži levosučnega Reporterja!

slika družbeno omrežje

Nekateri levičarji si še danes “režejo žile” zaradi odhoda predsednika slovenske vlade Janeza Janše na vojno območje Ukrajine.

Na Reporterjevo nabijanje laži, se je oglasila romana Tomc

Levi mediji seveda niso bili v strahu za življenje predsednika vlade, ko je ta potoval na vojno območje v kijev. Seveda ne, do Janše so vse bolj napadalni. Medtem, ko slovenskega predsednika vlade, drugi tuji in redki slovenski mediji hvalijo in občudujejo njegov pogum, je pri Odlazkovih ravno obratno. Se je pa pri tem izkazalo kateri slovenski mediji so nedorasli funkciji, ki jo opravljajo. torej poročanju.

Odlazkov pljuvalnik laži je celo zapisal, da je v Bruslju nastala panika zaradi Janševega odhoda v Ukrajino in da se tam bojijo, da bi to preraslo v tretjo svetovno vojno. Kar je seveda neumnost brez primere. Se je pa zaradi tega nedoraslega članka, za katerega si njegov avtor ne zasluži, da ga imenujemo, oglasila Romana Tomc in zapisala:

“Pozdravljeni! Sem v Bruslju. Tu ni nobene panike. Samo izrazi globokega spoštovanja in občudovanja. In ogromno ljubosumja tistih, ki veliko govorijo o miru, sicer pa se skrijejo na varno, ko gre zares. Ponosni na Janeza Janšo”

In kako bi vi rekli takšnim medijem?

Povezane objave

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

Pred RTV zvenelo: “lopovi, lopovi”, na Trgu republike pa pozivi k odstopu Golobove vlade. Foto, video