Policija išče Janka Lavriča, ki je na begu od konca leta 2019!

policija-trak

Policija vas prosi za pomoč. Že od leta 2029 iščejo iščejo sedaj 58 let starega Janka Lavriča, ki naj bi se ukvarjal z s področjem informacijskih tehnologij.

Policija išče Janka Lavriča, ki je star 58 let in je na begu že od konca leta 2019. V sporočilu za javnost so zapisali, da po njegovem psihološkem profilu predvidevajo, da se ukvarja s področjem informacijskih tehnologij, da daje vtis poslovneža ter da živi pri ženski, od katere je finančno odvisen in prek katere vodi poslovne projekte.

Če ga prepoznate, ste ga opazili, veste, kje dela, s kom se druži, na katerih lokacijah se zadržuje, kateri prevoz uporablja, o tem obvestite policijo.

»Vsakega, ki bi kar koli vedel o iskani osebi, tudi najmanjšo podrobnost iz preteklosti, prosimo, da pokliče 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali pa nam piše na e-naslov fast@policija.si,« so še zapisali.

Povezane objave

Tu so odgovori o kadrovskih čistkah, pritiskih in grožnjah Golobovih.

Privat golobovanje! Na službeno pot v Bruselj Golob vzel svoje otroke!

Jekleni konjički so se na Ptuju postavili na vpogled

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več