Pred občino Kranj, naj bi raper Zlatko, za Galeta zbiral podpise podpore za volitve.

Nekdanja zvezda oddaje Tarča, danes pa le še bleda senca levičarskih mahinacij Ivan Gale, išče 88 kandidatov, da bi lahko odšel na volitve s svojo stranko. Pa ne samo to, zbrati mora tudi podpise. Rok ima do jutri, ko se uradno začne volilna kampanja.

Ivan gale in raper Zlatko iščeta podpise!

Seveda pa je potrebno za kandidaturo stranke zbrati tudi podpise. Ivan Gale in njegova leva druščina tako potrebujejo 8000 glasov, oziroma po 1000 v vsaki volilni enoti. In danes naj bi se, kot poroča portal portal Trma.si, pred kranjsko občino nahajal raper Zlatko, ki za Galetovo stranko skuša zbrati podpise. No tako zbiranje podpisov podpore seveda ni prekršek, a se je za vprašati, ali res lahko vsakdo “napade” čakajoče ali prihajajoče ali odhajajoče iz občine.

Očitno je v zbiranje podpisov (rok je danes do polnoči) Gale potisnil raperja Zlatka. Je že tako, da je on bolj navajen “napadati” ljudi in govoriti nebuloze, kot Gale, ki zna povedati nekaj besed le o Počivalšku. No mogoče pa Zlatko res koga prepriča. Je tudi v Kranju dosti “pjevačev”!

Takole sta “objeta” odšla razčistit zadeve inšpektorica MO Kranj in reper Zlatko, slika Trma.si

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!