Radikalna poslanka SMC spet neodvisna mariborska sodnica?

slika: twitter

Prav gotovo se spomnite poslanke SMC v prejšnjem mandatu, ki je s pristnim južnaškim naglasom, v parlamentu večkrat dvigovala pritisk s svojimi levičarskimi radikalnimi izjavami.

Jasna Murgelj spet “neodvisna” sodnica

Se spominjate nekdanje mariborske poslanke Cerarjeve stranke SMC, javno znane po svoji izraziti politični ter ideološki radikalnosti Jasne Murgel? To je tista poslanka, ki je med drugim, javno, preko twitterja, napovedala, da bo vladna koalicija levice izvolila ideološko čisto “naše” ustavno sodišče. To je tista poslanka ki nikakor ni hotela sprejeti razsodbe ustavnega sodišča, niti sprejeti izida referenduma o istospolnih partnerjih. To je tista poslanka, ki se je izkazala, da ji spoštovanje ustave, demokratičnosti in pravnega reda ne predstavlja vrednote in to je tista poslanka ki se je prek družbenega omrežja Facebook spravila nad pobudnika referenduma o milijardnem projektu drugega tira.

Letos pa se od volivcev pozabljena Jasna Murgel ni uvrstila v parlament in je pristala na stranskem tiru, se je pa potegovala, ponovno neuspešno, za varuhinjo človekovih pravic, a se je spet, tako rekoč čez noč, prelevila nazaj v “neodvisno sodnico” na mariborskem okrožnem sodišču. In ne boste verjeli, Jasna že lepo in “neodvisno” sodi.

No upamo le, da jo bodo vsaj Slovenci, ob njeni ne preveč “čisti” slovenščini na sodišču dobro razumeli. O njeni neodvisnosti pa raje nebi izgubljali besed.

vir: Nova24.TV

M.G.

Povezane objave

Jekleni konjički so se na Ptuju postavili na vpogled

Zaposleni v UKC Maribor morajo vrniti covidne dodatke

Začenja se festival Lent. Za rojstni dan Slovenije pa makedonski plesi.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več