Saj ni res, pa je. Ministrica Švarc Pipan, bo lastni vladi gledala pod prste!

Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona

Pravosodna ministrica Švarc Pipanova očitno ne ve, kaj je njeno delo na ministrstvu za Pravosodje. Kot, da nebi bila del ministrske ekipa vlade Roberta Goloba, bo lastni vladi gledala pod prste.

Take neumnosti pa še ne. ministrica Golobove vlade Dominika Švarc Pipan, bo lastni vladi gledala pod prste  v primeru novih omejevalnih ukrepov zaradi epidemije vladi gledala pod prste. Naklonjena je tudi ideji, da bi za abolicijo postopkov, ki so bili sproženi zoper posameznike v času covida-19, sprejeli poseben sistemski zakon. “Če bodo potrebni novi omejevalni ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa, bo moje ključno vodilo zagotoviti, da so ukrepi sprejeti skladno z načelom zakonitosti ter da predstavljajo zakonit in sorazmeren poseg v človekove pravice,” je dejala

Ministrica, ki bi se morala ukvarjati s pravosodje se torej ukvarja z zdravstvom? Očitno misli, da je lahko prav vse. Zdravnica za pljučne bolezni, direktorica NIJZ, ministrica za zdravje in očitno še marsikaj drugega, očitno prava “super ženska”.

Take super ženske, kot je “nevljudna” ministrica Dominika Švarc Pipan težko najdete na zemeljski obli. Očitno so pri stranki Socialnih demokratov iznašli presežek.

Povezane objave

Golobov popoln nadzor nad mediji v Sloveniji, kot Hitlerjev leta 1933 v Nemčiji?’#Odzivi

Golobov zakon o RTV odhaja na Ustavno sodišče?

Minister za zdravje, po Golobovem ukazu grozil zdravnikom zaradi stavke?

4 komentarji

mona lisa 1. 08. 2022 - 6:32
Ta vlada je presežek. V čem že?
MOPSEN 1. 08. 2022 - 8:01
Haha..kakšna laž, blefiranje in zavajanje...rdeča žirafa,je res prava LAŽNIVO UMAZANA SDjevka.
Roman Naprudnik 1. 08. 2022 - 8:04
Ste pa res čudaški,nekaj pa ja mora delati,da si zasluži skromno plačo!
Rezka Grčman 1. 08. 2022 - 8:28
Res je, da bi bilo potrebno lastni vladi gledat pod prste vključno z njo. Najmanj kar bi bilo narobe pri tem je nehigienično sam sebe nadzirat, čeprav so glede financ nujni nadzori, posebej v tej vladi, ker se baje z davkoplačevalskim denarjem plačuje protestnike, ki so pomagali tej vladi do zmage - posledično to pomeni, dokler imajo takšno večino, da se brez težav davkopšlačevalski denar pretaka v zasebne žepe in Metelkovo, kajti vsi projekti prejšnje vlade so ustavljeni, čeprav je denar bil za dokončanje del . Prav tako za bolnice, za starejše, za invalide - kar je tudi vse ukinjeno....kje pa je nadzor nad tem denarjem ? Ga bo Pipanova nadzirala ali nastavila še levi žep ?? Vsega zagotovo ne bo posrkala Metelkova...
Dodaj komentar