Skrajni levičarji bodo v četrtek slavili teroriste Hamasa?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Polno slovenskih nevladnikov, tistih, ki od države dobivajo največ denarja, med njimi dobitnika največjega državnega denarja Mirovni inštitut in “Mukijevi” nevladniki, bodo še z drugimi levičarskimi skrajneži, slavili Hamas in jokali kako grdi so Izraelci, ker jih napadajo.

Vojna med Izraelom in Palestino dobiva razsežnosti, Seveda se vojna ni začela kar tako, ampak je k njej botroval napad skrajno leve skupine Hamas na civilno prebivalstvo v Izraelu. Po tem ko so kar iz zraka, s padalci napadli ljudi, ki so se zabavali na koncertih ter prišli mesta z namenom, da ubijejo čim več nedolžnih ljudi, je Izrael potegnil povračilne ukrepe.

Vsaka vojna za seboj prinese žrtve. Je boleča in lahko traja zelo dolgo. Naredi veliko škode. A  vedno se napadena država brani in skuša preprečiti, da bi se napad druge države nanjo še kdaj zgodil. In to se sedaj dogaja tudi v vojni med Izraelom in Palestino.

A pri nas, skrajne levičarske politične strukture razmišljajo povsem drugače. Saj bodo v četrtek organizirali shod v podporo Hamasu. Torej podpirajo njihove teroristične akcije in še posebej desant, ki se je zgodil nad nič hudega slutečimi Izraelci, ki so se le zabavali. Da o umorjenih otrocih in ženah sploh ne govorimo.

Zanimivo misel pa je na družbenem omrežju X mnenje podal dr. Mihe Pogačnika, sicer strokovnjaka za pomorsko pravo in mednarodnega pravnika. Ta je zapisal: »Terorizem je zločin in zlo sam po sebi (lat. “malum in se”). Zato obstaja univerzalna jurisdikcija za pregon. Pohodnike zbiranja v podporo Hamas morda malo pofotkajte pa slikice pošljite na ambasado USA. Bodo bolj malo potovali po svetu potem.

Na Pogačnikov zapis, se je odzval tudi predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša in zapisal: “Praktična ideja, kako pomagati zaustavljati terorizem v Sloveniji. Delite naprej!”[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Da bi bilo to izvršeno še v praksi?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali