Sovražno nastrojeni Marko Crnkovič, spet stresa leve neumnosti

Marko Crnikovič, slika Nova24TV

Marko Crnkovič, levosučni “novinarček” Večera pa še kašnega drugega levega medija in kolumnist, za katerega bi lahko rekli, da vse svoje neumnosti piše z levo roko,  s svojimi neumnostmi na twitterju spet razburja.

Nedostojno, pristransko in žaljivo in primerno za kakšno drugo ustanovo, kot je Večer. Neverjetno prostaški tvit levosučnega “novinarja”, ki je v svobodi dobil nazaj “jajca” da piše neumnosti, je marsikoga spravil pokonci. Z RTV-ja bi “spucal” koloradske hrošče, kar z golobjo s pomočjo, tisti novinarje, ki pa očitno ne pišejo tako, kot si predstavlja Crnkovič, pa je označil kar za stekle desničarje, ki jih je treba utišati.

Resnično neokusno in prostaško, obnašanje “novinarčka”, za katerega se resno sprašujemo, ali mu besede novinar nebi morali odvzeti.

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

2 komentarja

Slovenec 33 23. 06. 2022 - 7:48
Okupatorji Slovenije postajajo vse glasneši odkar so na volitvah mmarsovci zmagali. Za prevod mmars /marjan mesec alenka, robert, svoboda/ Volili so jih pa topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, kumrovška smer.
boter 23. 06. 2022 - 14:04
Levi fašisti spet dvigujejo glave.
Dodaj komentar