Vse bolj radikalna stranka SD bi obdavčila cerkve!

Marijina cerkev na Sladki gori

Stranka SD na programski konferenci potrjuje program s sloganom “Drugače”, s katerim napoveduje velike spremembe. Kot bi gledali program prejšnjega sistema?

Stranka SD se v programu “Nov začetek” ni ukvarjala z vprašanjem obdavčitve premoženja Cerkve. Kot kaže, pa se za Cerkev obetajo drugačni časi, če pride na oblast stranka SD z novim programom “Drugače”. Novinar Večera Luka Mlakar je razkril, da je predsednik strokovnega sveta SD za finance, razvoj in kohezijo Milan M. Cvikl na programski konferenci dejal, da bodo v primeru, če pridejo na oblast, obdavčili premoženje Cerkve, kot to že počnejo v Franciji. Piše Nova24TV.

Stranka SD se v programu “Nov začetek” ni ukvarjala z vprašanjem obdavčitve premoženja Cerkve. Kot kaže, pa se za Cerkev obetajo drugačni časi, če pride na oblast stranka SD z novim programom “Drugače”. Novinar Večera Luka Mlakar je razkril, da je predsednik strokovnega sveta SD za finance, razvoj in kohezijo Milan M. Cvikl na programski konferenci dejal, da bodo v primeru, če pridejo na oblast, obdavčili premoženje Cerkve, kot to že počnejo v Franciji.

In taki bi radi vodili državo?

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!