Zapis Facebooka uporabnice: “Musarjeva je nesramna, arogantna, nespoštljiva in lažniva”

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

Na družbenem omrežju Facebook se širi zapis, ki ga je zapisala facebook uporabnica Tejči. Pravi, da enostavno ne more biti več tiho. Njen zapis, ki kroži po facebook skupinah si je le v nekaj minutah ogledalo skoraj 3000 ljudi.

Tako je zapisala (lektorsko popravljeno): “Moram se oglasiti. Priznam, da nisem gledala vseh soočenj, ker je to bilo vse skupaj zame preveč. Nataša Pirc Musar, ne morem vas imenovati gospa, čeravno so me starši učili, da sem spoštljiva. Ste nesramna, arogantna, nespoštljiva in lažniva. Medtem, ko je g. Anže Logar spoštljiv, miren sogovornik, ki nikogar ne žali in ne napada. Vi zato ne boste nikoli moja predsednica.”

Ko gledam soočenje čakam, da se v studiu g. Logarju pridruži še g. Janez Janša, ker v stavkih Musarjeve slišim le še njegovo ime. Ja kaj ji nihče ni povedal, da Janša  ne kandidira? Ta njena sprevržena napadalna retorika pokaže kakšen človek je. Ljudje, takšne predsednice si ne želite.  

Požar report je v prejšnjem tednu objavil nekakšno tajno študijo o Musarjevi, ki naj bi jo naročil Golob. In kaj so naredili Golobovi? Pospravili so jo v predal. Musarjeva pa za sabo vleče velik nahrbtnik. Mož je vpleten v davčne oaze za katere ona nič ne ve. Pa koga ima za norca? Kdo ji še verjame? Kako lahko takšna ženska sploh kandidira? Ženska je brez vesti. Samo njeno mimiko telesa in obraza opazujte in vam bo jasno z kakšno žensko imamo opravka.

Nenezadnje gre za dvoličnico. Nikoli ni obsodila sovražnega govora in groženj do Janeza Janše in njegove družine, groženj tudi vsem nam, navsezadnje smo vsi Janez Janša. Predsednik vlade Golob celo naziva drugače misleče ljudi  s fašisti in temnimi silami. Je Musarjeva kdaj obsodila sovraštvo Goloba, do drugače mislečih? Nikoli! Ta ženska za nikoli ne bo moja predsednica. Nikoli!

“Dragi prijatelji, domoljubi, ljudje s pametjo. Zdaj imamo priložnost, da nekaj spremenimo. Pojdite vsi na volitve, brez izjeme. Glasujemo za g. Logarja če želimo predsednika, ki bo oče naroda, ne le za elito, ampak za vse nas. 3x glasujemo tudi PROTI škodljivim Golobovim zakonom. Želijo nas utišati. Boste dopustili to? Dovolj je razdvajanja, dovolj je da smo Slovenci drugorazredni. Od nas je odvisna prihodnost nas, naših otrok in vnukov. Popravnega izpita več ne bo,” Je še zapisala Tejči  na družbenem omrežju facebook.

vir: Facebook

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

3 komentarji

BOBUBOB 6. 11. 2022 - 6:16
Nihče od kandidatov nima niti osnovnih kvalifikacij za funkcijo predsednika republike. O Pirčevi ne bi izgubljal besed, Logar pa se je žal umazal s hlapčevskim odnosom do kovid genocida ter do ravnanja EU v zadnjih letih. Za vzgled bi jima dal nastope Hr evroposlanca Kolakušiča. To je namreč drža, ki jo zaman pričakujem od kakega slovenskega politika....samo primer - https://www.youtube.com/watch?v=ZNFFqaKcC4w&t=117s
Srečko Srečko 6. 11. 2022 - 13:07
Tejci Tejci.. Ne glej se v spegl ko pišeš komentarje
Metod Kvargl 8. 11. 2022 - 3:34
Že lep čas utemeljeno sumim, da so razne Tejči in podobne izmišljeni liki opranoglavih desnosučni novinarjev. Nataša predsednica bo, razen če se, boj ne daj, zgodi krambergerjev scenarij. Kakšna bi pa te bila še primernejša izobrazba za tak položaj, ko je njena? In ne glede na to, kaj si boste še izmislili v vaših bolnih glavah, Natašine retorika je spoštljiva in iskrena. Tudi bobu je treba reči bob. VSI NA VOLIŠČA IN GLAS ZA NATAŠO. V tem trenutku je to najboljša izbira. Logar pa, če bi še rad kaj kdaj pomenil, izstopi iz SDS-čimprej. V nahrbtniku imeti Janšo bi bilo preveč za vsakega...
Dodaj komentar