Hrvati nebi radi spustili cen svojih apartmajev na obali.

Številni turisti pričakujejo tudi popuste, saj bo prostih apartmajev letos veliko. A se morda tudi motijo. Hrvaški spletni portal Index.hr v svojem članku piše, da lastniki apartmajev za oddajo do zdaj še niso spustili cen, hkrati pa pišejo, da se ne dogaja prav nič.

Hrvati nebi preveč spuščali cen apartmejev

Vprašanje je, kaj se bo letos zgodilo s hrvaškim turizmom. problem hrvatov je tudi ta, da nimajo dovolj mask, dezinfekcijskih sredstev. Nihče ne ve, ali ima gost, ki prihaja k na dopust kakšno kronično bolezen. ne vedo ali lahko pride v sobo, v kateri je pred tem bival nekdo, ki je bil morebitni prenašalec virusa. Lahko tudi umre v apartmaju. Še veliko nejasnosti je torej.

Za zdaj hrvati beležijo veliko odpovedi. Nihče ne spušča cen, saj ni rezervacij. Vse do junija je odpovedano. Beležijo tudi že nekaj odpovedi za mesec julij in avgust. Predsednica Združenja družinskega turizma pri Hrvaški gospodarski zbornici pravi, da priporočajo, naj hrvati ne spuščajo cen preveč, saj bi s tem uničili sezono.

Prehitrih zaključkov se seveda ne moremo delati, a poletnih počitnic na hrvaškem tudi vi, dragi naši bralci še ne rezervirajte danes.

MG


Povezane objave

Šokantno odkritje. Brat, osumljenega za umor male Danke, v priporu ni umrl naravne smrti

Tretjega osumljenca Dankinega umora, prehitela smrt.

Srbski policiji je končno priznal: “Danko sem zadavil!”