Ministrica Svobode namesto slovenske postavila mavrično zastavo.

Saj ni res pa je. Ministrstvo za digitalizacijo, ima ministrico, za katero se lahko mirno vprašamo, ali ve, kakšno je sploh njeno delo? To je Mariborčanka  Emilija Stojmenova Duh. 

Emilija Stojmenova Duh na mizo v na ministrstvu, postavila kar mavrično zastavo

Emilija je po rodu sicer Makedonka, ki je leta 2002 nekako zašla v Maribor in tako postala, ne boste verjeli, Slovenka. Čeprav jo je njena stranka SD predstavljala kot nekakšno novo Mariborsko (rdečo) moč, ki zna predstavljati Maribor v parlamentu je s svojim sramotnim rezultatom na parlamentarnih volitvah pokazala, da sodi daleč izven okvirja parlamenta. Dosegla je namreč sramotnih 7% glasov. Mogoče se je tudi zato iz stranke SD raje prelevila v Svobodo in sedaj tako svobodno “pleše” na ministrstvu za digitalno preobrazbo. Zanimivo, na zaslišanju pred pristojnim organom, se je pojavila z debelo mapo, kar je za ministrico za digitalno preobrazbo malce skregano z logiko.

Še bolj pa je skregano z logiko, to, da si je ministrica v pisarno na mizo, namesto slovenske, postavila mavrično zastavo, ki z samim ministrstvom seveda nima nobene povezave, še manj pa ima povezave z državo, katero ministrica tudi zastopa. Slovenijo namreč

Očitno pa ministrici za digitalno preobrazbo, Emiliji Stojmenovi Duh, mariborski medij, torej medij, ki ga pravkar prebirate, e-maribor.si ni preveč povšeči. Na družbenem omrežju twitter nas je ministrica kratko in malo, blokirala. Se oproščamo ministrici, da NE plešemo po Golobovo.

Očitno pa je Emiliji Stojmenovi Duh res hudo, saj se po zapisanem tvitu sodeč, res trudi za vse LGBT težave. Ko bi se lotila vsaj težav svojega ministrstva, za kar jo državljani tudi plačujemo, pa bi bilo mogoče veliko boljše. Smo se pa odločili, da bomo iz našega uredništva za naš denar, ministrici poslali eno slovensko zastavo. Zastavo, tiste države katero, ministrica tudi zastopa. Bo zaleglo?

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

5 komentarjev

mona lisa 10. 06. 2022 - 3:34
Bolno. Prvič ali nimamo dovolj pametnih Slovencev za taka mesta. Drugič pa zastava LGBT. To sodo na ministrstvo? Zame nikoli ne more biti to ženšče Slovenka. Je Abanka in pika.
Marko 10. 06. 2022 - 3:50
Zakaj vsi čefurji tako sovražijo Slovence.
Slovenec 33 10. 06. 2022 - 4:02
Tako je stanje, ko okupatorji Slovenije prevzamejo oblast.
Aljosa Fux 10. 06. 2022 - 7:16
Neverjetno, vceraj na nogometni tekmi so Norvezani obcasno vrteli mavricno zastavo na reklamnih panojih.
Bojan Pavelsek 10. 06. 2022 - 10:29
Žal je Emilijo Stojmenovo Duh najbolj bolelo, ker se ni rodila kot Slovenka, zato si je kupila slovensko državljanstvo.
Dodaj komentar