Neverjetno! TV Slovenija kar sama izbrala potnika na Eurovizijo!

Slovenijo bodo na Euroviziji maja prihodnje leto zastopali člani zasedbe Joker Out. Tako se je samovoljno odločila TV Slovenija. Skupina pa nima niti še posnete, skladbe.

Eurovizija, ki bo drugo leto namesto v Kijevu v Livepoolu, bo zagotovo nekaj posebnega. Bolj, kot to, pa čudi odločitev TV Slovenija, da na Evrovizijo pošlje skupino, ki jo je kar sama izbrala, brez tekmovanja za uvrstitev na Evrovizijo in seveda brez gledalcev, ki tako namero TV Slovenija tudi plačujemo. Na internem izboru za Evrovizijo  je nacionalna TV tako izbrala skupino – Joker Out.

Je pa zanimivo, da se je TV Slovenija kar sama odločila, kdo nas bo zastopal na Evroviziji. Brez, da bi bila napisana skladba, brez, da bi bila pesem odpeta. Očitno prihaja še en Evrovizijski zdrs. No očitno TV Slovenija vsaj to zna. Plačamo pa tako in tako mi.

Spomnimo. , se je letošnja Evrovizija se je končala s premočno zmago ukrajinske zasedbe Kaluš Orkestra, a so se pri Evropski radiodifuzni zvezi (EBU) zaradi razmer v Ukrajini odločili, da bo tekmovanje prihodnje leto gostila drugo-uvrščena država, Združeno kraljestvo.

 

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

1 komentar

ZiZi 8. 12. 2022 - 12:02
zakaj sploh zmagala ukrajina????SAJ VSI VEMO!!!! BRUH!!!
Dodaj komentar