Pavle Rupar razkril načrt petkovega shoda upokojencev!

shod upokojencev

V petek 31. marca bo v Ljubljani že tretji vseslovenski shod upokojencev Slovenije, ki se je razširil v vseslovenski protivladni protest.

Pavle Rupar je razkril načrt tokratnega protestnega shoda upokojencev. Tokrat se ne bo dogajalo vse na Trgu republike, ampak se bodo upokojenci sprehodili tudi po Ljubljani, prav zato, ker se tako predsednik vlade Robert Golob, predsednica države Nataša Pirc Musar, predsednica parlamenta Urška Klakočar Zupančič in minister Luka Mesec ne zmenijo za prošnje upokojencev.

Pavle Rupar, prvo ime inštituta 1. oktober, razkriva.

Protestni pohod bo potekal iz Trga republike, kje je zbor vseh nas, nato gremo desno od Parlamenta na Slovensko, Gosposvetsko in po Bleiweisovi nazaj na Šubičevo in na Trg republike, kjer se bo začel program!!

“Na čelu bodo harmonikarji, za njimi mi vsi ostali. Prinesite na tisoče slovenskih zastav. bobne, piščalke, transparente, pokrovke, stare piskre, vse, da nas bodo Golob, Mesec, Klakočarjeva, Sukičeva, Sušnik in Papež  slišali.  Dolžina poti 1, 8 km, čas pohoda 40 minut. Obujte primerne čevlje, kdor ne bo zmogel nas bo počakal na Trgu republike, kamor se po pohodu vrnemo in POZOVEMO GOLOBA H POGOVORM ZA VIŠJE POKOJNINE IN K ODSTOPU!!
Vedli se bomo dostojanstveno, kulturno, vmes bomo ob spremljavi harmonikarjev peli slovenske pesmi!! Okolja ne bomo onesnaževali, ceste bomo pustili čiste,” je pred shodom dejal Pavle Rupar.

Neposredni prenos celotnega shoda bo tudi tokrat na FB strani našega portala e.maribor.si

Iz mariborske izpostave inštituta 1. oktober pa za naš portal sporočajo, da bo na shod odpeljal tudi posebni avtobus, ki bo štartal ob 12.30 uri izpred Planeta Tuš Maribor (Ikona center) in bo ustavljal tudi v Hočah in Slovenski Bistrici.

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

5 komentarjev

Ivan Podpecan 27. 03. 2023 - 6:23
Bravo, vse znano iz Yuge, sedwchi in pivo, pa imaš razgrajaće.
robert Kokalj 27. 03. 2023 - 6:53
jugoviči so dve leti razsajal po ljubljanskih ulicah in obvoznici.....zato,da nam gre tako slabo samo še v dno
Andrej59 27. 03. 2023 - 8:41
Če so to bili tvoji jugo kolesarji, razgrajači, to ne pomeni, da smo tudi upokojenci tako nizko.
Silvo Vidmar 28. 03. 2023 - 8:30
Kaj je bolje delati za minimalca ali imeti 683 evrov pokojnine za 40 let? Jaz bom če bo šlo takole naprej i el več penzije k plače🤔🤔🤔
Petat 29. 03. 2023 - 12:12
Žalost, žalost, pravnomočno obsojen kriminalec, lopov se riva med poštene, delavne upokojence. To ruparjevi "mitingi resnice" so mi nekak znani iz zgdovine.
Dodaj komentar