S koronavirusom okužena tudi mariborska poslanka Divjak-Mirnikova

Koronavirus ne izbira. Ne rdeče ne bele, na modre, ne rumene, ne leve ne desne. Tako je bilo s tem virusom okuženih že kar nekaj poslank in poslancev.

Nazadnje se spomnimo, da je bila s koronavirusom okužena poslanka Levice Violeta Tomič, ki je povrhu vsega še anticepilka. Se je pa zdravila očitno kar sama, z zdravili, ki jih v bistvu predpisujejo za živali. Imela je srečo, da se je vse dobro končalo. 

Da je s koronavirusom okužena tudi mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, pa smo danes zasledili na družbenem omrežju. “Pa je tudi mene dobil. Vročina, glavobol, kašelj in totalna utrujenost. Pa okus po železu v ustih. Ampak korenina se ne da! Držite se tudi vi. P.s: hitri testi in samotesti bili negativni!” Je zapisala Divjak-Mirnikova.

Hitro okrevanje ji je zaželel tudi mariborski poslanec Dejan Kaloh: “Mariborski poslanski kolegici Lidiji Divjak Mirnik želim čimprejšnje okrevanje po okužbi s #koronavirus. Zdravje je univerzalna vrednota vseh nas, korona pa ne izbira. Tako njej kot tisočim in tisočim okuženim sodržavljanom v teh dneh želim vse dobro in hitro nazaj k trdnemu zdravju.” Je zapisal.

Lepa gesta mariborskega poslanca. Upajmo le, da LMŠ.jev bonton vsebuje vsaj besedo hvala.

Povezane objave

V Brežicah so se krajani in župan Molan, uprli notranjemu ministru Poklukarju

Golobovo pomladno “darilo”? Podražila se bo oskrba v domovih starejših!

Kolumna, Tim Rauter: “Jasno je, da se vladna ladja potaplja!”