Tako bo po novem izgledala programska shema na RTV!

Luka Svetina, slika Nova24TV

Na RTV Slovenija so razkrili, kakšna bo jesenska shema Informativnega programa TV Slovenija. Presenečenje je Luka Svetina.

 Studio City se,  dokončno poslavlja, namesto te oddaje pa bo ob ponedeljkih ob 21. uri na sporedu ponovitev Arene z Vido Petrovčič in Igorjem Pirkovičem. Ta se bo sicer redno predvajala ob nedeljah na drugem programu nacionalne televizije.

Dnevniku, osrednji informativni oddaji Televizije Slovenija, se septembra pridružuje nov voditelj Nejc Krevs, novinar informativnega programa in dosedanji voditelj Poročil. Voditeljem večerne oddaje Odmevi Rosviti PesekIgorju E. Bergantu in Tanji Starič pa se septembra pridružuje Luka Svetina. Kot še sporočajo z RTV, ima Luka izkušnje, tudi, kot športni novinar in komentator ter novinar in voditelj pogovornih oddaj, voditelj političnih soočenj in urednik.

Na male zaslone se ob ponedeljkih vrača tudi Tednik z Jeleno Ašičić, ob  četrtkih pa Tarča z Eriko Žnidaršič. Vsako nedeljo bo na sporedu oddaja Intervju, v kateri na voditeljski stolček sedajo voditelji Ksenija HorvatJože Možina in Vida Petrovčič. Prav tako na drugem programu ostaja dnevna informativna Panorama.

Povezane objave

Pavle Rupar v Odmevih priperljivemu Sušniku: “Upokojenci niso socialci!”

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

Ministrstvo Aste Vrečko naj bi financirala galerijo prijetih ruskih vohunov?

3 komentarji

Vanč 27. 08. 2022 - 8:32
Voditelj Saša Krajnc je eden najbolj pokvarjenih na RTV !
Stane Rauh 27. 08. 2022 - 14:45
Zelo z zadovoljstvom spremljam dogajanje na RTV in potem, ko 2 leti nisem plačeval, sem plačal že položnico za avgust in imam namen plačevati tudi v naprej, če bo trend dogajanja enak, kot vidimo zadnjih par mesecev...V kolikor bi ponovno zavladala leva, pokvarjena in lažniva ekipa, pa sem pripravljen ponovno preiti na preizkušen način neplačevanja....Zraven pa vse priznanje in pohvala Petru Gregorčiču..
Tratovc 3. 09. 2022 - 14:29
Končno desna stran na RTv bo vsaj po resnici kak prispevek končno
Dodaj komentar