Tako je dr. Erik Brecelj, Tei Jarc povedal, kar ji gre!

Zadnji teden smo v prestolnici spremljali prizore, kakršnih niti v nekdanji skupni državi nismo doživeli. Plačniki zdravstvenega zavarovanja so sredi noči, oropani dostojanstva, morali čakati v vrsti za prostega zdravnika. A nebodigatreba protestniki, katere je na ulico gnala Tea Jarc, znana po vpitju na Kredarici, ne zahteva odstopa ministra Bešič-Loredana?

Minister za zdravje Bešič Loredan je pred božičem s prstom pokazal na direktorico ljubljanskega zdravstvenega doma Antonijo Poplas Susič in odprl javno fronto z vplivnim ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem. “Me je ljubljanski župan prijazno opozoril, naj ZD Ljubljana in direktorico pustim čisto pri miru,” je povedal minister.

Javno je zdravstveni minister omenjal celo informacije o tem, da naj bi Jankovič želel odprodati nekatere objekte zdravstvenega doma. Nepreverjene informacije je minister dobil od prišepetovalcev. Ministrovega zanosa je bilo konec že čez nekaj dni. V ponedeljek, po sestanku, ki ga je organiziral premier, se je moral Jankoviću opravičiti. Ne enkrat, ampak dvakrat. Ministrovo sramoto, ki je kot pes sledil svojemu gospodarju Golobu je videla vsa Slovenija.

Je pa na oddaji Tarča za neumnosti poskrbela kar glavna protestnica Tea Jarc, za katero se v bistvu ne ve kaj bi rada. Za razmere v zdravstvu je o njenem mnenju kriv minister, a hkrati protestniki, če jih sploh lahko tako imenujemo, ne zahtevajo njegovega odstopa. torej je to neki narobe svet v glavi Jarčeve, ki ji očitno gode, da je, po sramoti, ki jo je naredila na Kredarici, spet v središču pozornosti.

Dr. Erik Brecelj pa je Tei Jarc povedal kar ji gre. In s prstom ni toliko pokazal na ministra Bešič-Loredana, ampak na glavnega krivca za razmere Zorana Jankoviča, ki so ga, res zanimivo. , Teini levi razvpiti kolesariat, spregledali. In verjetno se Tei ob besedi Janković, večkrat zatakne v grlu. Brecelj je dejal, da mu res ni jasno, zakaj bi predstavniki koalicije šli protestirat proti sedanjemu stanju, saj so oni odgovorni za to.

vir: MMC, video: RTV/Tarča


 

Avtomobile PR najdete na elektronskem naslovu: avtomobilipr.si

Povezane objave

Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Baje se resno išče novi Golob!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več