To so burni odzivi na prvo sejo sveta RTV v novi sestavi!

Ideološko "nevtralni" Goran Forbicio

“Nagnali šefa pravne službe, potem pa protestirali, zakaj ni pravne pomoči,” je o včerajšnjem nenavadnem dogajanju na konstitutivni seji programskega sveta RTVS kritično izpostavil dolgoletni novinar in urednik Spletnega časopisa Peter Jančič. 

Kot smo že pisali, Depolitizacije na RTV SLO v bistvu ne bo. A bo to preko vzvodov o nova leva politična televizija z vzvodi socializa? Levo aktivistično krilo Levice bo imelo pisarno kar v RTV hiši? Državljani pričakujte veliko. Da bodo na intervjuje ali na Odmeve prihajali  preverjeni in z »vnaprej« znanimi odgovori.  Samo nekaj sekvenc iz dela Seje Sveta je dovolj za slabost od slabega in na trenutke neprimernega načina obnašanja, drže in komuniciranja. Samo še kotiček za snifanje, bi morali urediti, pa bo tako kot mora biti. Kar dobršen del ima to prakso in izkušenj iz neke njim znane bližnje lokacije, kjer imajo polno radiatorjev.

Je pa družbeno omrežje preprosto ponorelo. Tu so najbolj zanimivi tviti:

Povezane objave

Jaša Jenull je spet packal po Ljubljani. Tokrat pred ministrstvom za zdravje

Kot v komunizmu! AKOS zaradi sovraštva zahteva odstranitev te oddaje!

Fijavževa sploh ni dobila zadostne podpore na RTV? Vse njene odločitve so nezakonite?

3 komentarji

Vipavec 6. 06. 2023 - 23:43
Nimam komentarja.
mona lisa 7. 06. 2023 - 2:47
Ljubi bog ali to tam sedi kup opic? Dajte jim banane.
Čunga Lunga 7. 06. 2023 - 15:14
Ne bo dolgo,ko bomo rekli,glede kar se nam obeta ,da na kitajskem sploh ni komunistične cenzure.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več