Tudi nekateri Evropski poslanci povedali Golobu, kar mu gre! #video

Prazna dvorana ob govoru Roberta Goloba v Evropskem parlamentu!

Pred na pol prazno dvorano Evropskega parlamenta je o energetski krizi spregovoril tudi Robert Golob. A je kmalu ugotovil, da je to Evropa in ne Slovenija, kjer lahkoverne Slovence lahko pelje žejne čez vodo.

Robert Golob se očitno ni zavedel, da govori v Evropskem parlamentu in je mislil, da svoje nebuloze razlaga Slovencem. Še posebej tiste, da je potrebno jesti manj mesa in več zelenjave, kot da bi predaval učencem v kakšni šoli in ne poslancem Evropskega parlamenta. “Mislim, da moramo porabiti manj mesa. Ne pravim, da ga moramo povsem prenehati uživati, ampak da ga jejmo manj. Bolj se moramo osredotočiti na sadje in zelenjavo oziroma na rastlinske vire,” je dejal Golob, ki ni ravno navdušil Evropskih poslancev. (posnetek portal N1)

Na splošno pa je bil govor Roberta Goloba v Evropskem parlamentu kljub veliki propagandi naših medijev, predvsem RTV SLO in STA, medel in popolnoma nesprejemljiv za Evropski parlament. Tako so se govoru čudili tudi mnogi evropski poslanci. Predvsem je razpravljale zmotila Golobova nepodpora Ukrajini, kjer so poslanci njegove stranke glasovali proti tem, da se Rusijo uvrsti na seznam terorističnih držav, mnoge je zmotilo tudi nekakšno vsiljevanje vegetarijanstva, saj se človek lahko sam odloča kaj in kako bo jedel Seveda pa so se evropski poslanci dotaknili tudi krhanje vladavine prava, sporni zakon o RTV Slovenija, ter pritiski na medije in policijo.

Robert Golob je ob teh očitkih, ostal le z dolgim nosom. Evropski parlament pač ni slovenski, kjer večina le kima Gibanju svoboda.

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!