Vinko Gorenak o odpisu kazni protestnikom: “Podlo in nesramno!”

Vinko Gorenak, slika SDS

Ministrstvo za notranje zadeve je danes umaknilo soglasje za prve tožbe, vložene zoper posameznike, povezane z zahtevki za povrnitev stroškov policije na neprijavljenih shodih v zadnjih dveh letih,” so sporočili z ministrstva za notranje zadeve.

Radikalno leva civilna družba je z neprijavljenimi protesti v času tretje Janševe vlade povzročila kup preglavic z varovanjem shodov, zaradi česar je državno odvetništvo na zahtevo ministrstva za notranje zadeve vložilo tožbene zahtevke proti organizatorju Jaši Jenullu. Ta je prejel kar tri položnice v višini 3778 evrov, 2255 evrov in 34 tisoč evrov.

 

O umaknitvi soglasja za prve tožbe, vložene zoper posameznike, povezane z zahtevki za povrnitev stroškov policije na neprijavljenih shodih v zadnjih dveh letih se je oglasil tudi Vinko Gorenak in dejav, da je taka odločitev podla in nesrama

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

3 komentarji

Nata 3. 06. 2022 - 10:56
Niso vredni čivka!!
Pepe Vasjebe 3. 06. 2022 - 11:10
Mislim, da si je vredno zabeležiti kateri vladni uslužbenec oziroma minister/ministrica (spol na osnovi meni zananih podatkov težko določim) je to odločitev sprejel in podpisal. Po menjavi vlade, mora nova vlada to osebo civilno preganjati in od nje izterjati zahtevane zneske. Ne more se vsakdo igrati z našim denarjem po sistemu: "S tujim kurcem po koprivah opletat, ni porblem!"
mona lisa 4. 06. 2022 - 0:43
To se pravi da vsi v naši državi lahko delamo prekrške in sranje in nas bojo vedno oprostili. Aja da ne. Seveda to velja samo za njihove.
Dodaj komentar