Zapis Tejči o Musarjevi je sprožil ostre odzive: “Ne bom se pustila žaliti levičarjem!”

slika je naključna

Pred kratkim smo objavili zapis osebe Tejči na družbenem omrežju, kjer je zapisala zakaj se ji Nataša Pirc Musar, kot kandidatka predsednico države ne zdi dobra izbira.

Njen zapis na družbenih omrežjih je sprožil neverjetne odzive. Samo preko našega portala si je zapis ogledalo kar 60.000 ljudi. Je bila pa avtorica s strani levih volivcev deležna številnih žalitev in groženj. Zakaj? Ker je povedala svoje mnenje? To je njen odgovor na grožnje in žalitve (odgovor objavljamo v celoti):

Spoštovani člani!

Očitno sem pred kratkim z mojo objavo o Musarjevi dregnila v sršenjo gnezdo skrajnih levičarjev. Pisali so mi na messenger, kjer so mi grozili. Pisali so žaljive, sovražne in nestrpne komentarje in me žalili zaradi mojih besed, ki jih ponovno citiram: “Musarjeva je arogantna žaljiva, nesramna. Moja predsednica ne bo nikoli!”. Za temi besedami še vedno stojim.

Pisali so mi, da, sem plačanka, čeravno je ta objava bila namenjena zgolj našim skupinam, ki so zaprte in smo vsi istomisleči. Z mojim dovoljenjem je mojo objavo delil le portal e-maribor.si. Pisali so mi, da sem sovražna, da me starši niso naučili spoštljivosti, da sem zadrogiranka, da me je potrebno poslati v psihiatrično ustanovo, da, sem g….j, Janševa prostitutka, da me bodo tožili za moj zapis in še marsikaj drugega. Skratka veliko sovražnega govora.

Moj zapis je bil kapljica v morje, resnično le moje mnenje, ki še zdaleč ni bilo tako žaljivo kot so žaljivi Musarjeva, Golob, kot so žaljivi Januel, Tea Jarc in njej podobni. Če desničar pove resnico je kamenjan. Je sovražnik države številka 1. Mi bi po njihovo morali biti tiho, brez našega mnenja. Resnično pravi levi fašizem.

Kaj je sovražen govor vas sprašujem? Pravi sovražen govor, ki ga nihče ne obsodi ne levica, ne Musarjeva, ne Golob, ki vse skupaj še potencira.

Ste si ogledali petkov protest podpornikov Musarjeve proti našemu predsedniškemu kandidatu g. Logarju? Koliko sovražnega govora je bilo zapisanega na transparentih in koliko sovražnih besed je bilo izrečenih. Citiram: “Smrt Janšizmu, poslali vas bomo v Argentino nekatere pa na strelišče.” In nihče nič ne ukrepa. Javno nam grozijo, policija ne naredi nič. Kje je zdaj Musarjeva, ki bi rada bila predsednica vseh ljudi je obsodila ta sovražen shod? Kje ste vse tiste ženske, ki ste mi pisale na messenger kako nesramen zapis sem zapisala, kakšna ženska sem, da so ,,reve” bile dve leti zaplinjene pod Janševo vlado, kje ste zdaj? Ste obsodile sovražno retoriko, ki se je dogajala na petkovem protestu? Ne morem verjeti, da me obkrožajo ljudje, ki ne vedo kaj pomeni zaplinjanje, ki ne vedo kaj je sovražen govor.

Vsem tistim, ki ste me žalili sporočam. Volila sem g. Logarja. Edini kandidat, ki si zasluži biti moj predsednik. Je povezovalen, spoštljiv in sposoben, kar je že dokazal.

Ne bom se več pustila žaliti nikomur. Nobenemu levemu skrajnežu. Raje naredite obvoz okoli mene. Vsak lahko pove svoje mnenje. Desničarji še zdaleč nismo tako žaljivi kot ste vi skrajni levičarji.

Nismo agresivni, ne protestiramo proti Musarjevi. Volitve bi naj bile demokratične. Slovenci ne dopustimo, da nam grozijo, da nam uničujejo našo domovino Teja Jarc, Jenual in njemu podobni. Ne dopustimo, da nas žalijo. Stopimo skupaj in jim pokažimo, da jih imamo dovolj. Pojdimo vsi na volitve tudi naslednjo nedeljo. Pokažimo jim, da se jih ne bojimo, da nas ne bodo utišali.

vir: facebook

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.