Zmedeni ali čisto trezni (?) Jonas, Daniela Krivca zamenjal z žensko?

Saj ni res pa je. Za nekatere bi bilo res bolje, da sploh niso v parlamentu. V Sloveniji pa smo doživeli že čisto vse. V parlamentu so bili tako že igralci, humoristi, novinarji, gradbenimi pa tudi taki, ki niso imeli prej niti minite delovne dobe kje drugje se najdejo.

Je pa več, kot očitno da nekateri ne prepoznajo niti spolov. No verjetno pa se je Jonasu le zareklo, ali pa je bil zmeden od česa drugega, ko je za predsednico označil očitno moškega- podpredsednika Državnega zbora Danijela Krivca.

Za nekatere poslance bi bilo pač zelo dobro, da so kdaj pa kdaj tudi tiho!

Povezane objave

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

Neznanje zemljepisa. V oddaji “Delovna akcija” na POP TV, so kraj Pišece preselili kar na Dolenjsko.

1 komentar

Metod Kvargl 4. 11. 2022 - 5:57
Jonas je v slovenskem prostoru eden redkih genijev. Vem za še enega. To je Sašo Hribar. Seveda jih je še več posejanih naokoli, le da jaz za njih (še) ne vem. Je vprašanje, kako bi se razvijal požar na krasu brez vodnega topa, ki je preprečil preskok požara čez cesto. Naj spomnim, da je bil ravno Jonas tisti, ki je predlagal uporabo vodnega topa za gašenje. Top je mnogo efektnejši od vsakega gasilskega vozila, saj ima mnogo večjo zalogo vode in dva usmerjena in enormno močna curka. Premika se in deluje lahko tudi po zadimljenih območjih požarišča, ker ima filtrirano in klimatizirano notranjost vozila. BRAVO JONAS!
Dodaj komentar