Bratuškova potopila stranko SAB? Po koncu volitev jim je ostalo le 6 evrov

Alenka Bratušek, slika omrežje X

Za vedno propadle stranke SAB, ki se je prodala Gibanju svoboda, ni več. Poleg tega so popolnoma izpraznili tudi svoj račun, na katerem je ostalo le šest evrov.

Kot je razvidno, so v stranki SAB  na posebnem računu za namen volilne kampanje zbrali 269.745 evrov, pri čemer so z osnovnega bančnega računa stranke prenesli 267.745 evrov. Ostalih dva tisoč evrov je prispeval njihov sedaj že nekdanji mariborski poslanec Andrej Rajh, ki je mislil, da se bo ponovno uvrstil v parlament, a je na volitvah prejel le sramotnih 325 glasov.

Največ sredstev so v SAB nakazali podjetju za ekonomsko propagando in reklamo Europlakat, in sicer 69.727,01 evra, sledi marketinško podjetje Media Terra, ki so mu najprej nakazali 32.790,83 evra, nato pa še 2.222,68 evra. Na tretjem mestu je Elektronsko pismo Pošte Slovenije, nakazali so jim 19.150,95 evra, 17 tisoč so nakazali podjetju Ajjan Associates 501 Mortimer Court, 9,702,66 evra pa Radiu televiziji Slovenija. 

Od stranke Alenke Bratušek je tako ostal le še pepel. Na pogorišču pa že zdavnaj ni več ognja, le še delo za lasten žep in lastne službice. Še pomnite tovariši to Alenko Bratušek?

 

V še eni podobno propadli stranki, kot SAB, Šarčevem LMŠ, so recimo iz naslova denarnih nakazil fizičnih oseb, v času volilne kampanje zbrali le pičlih 50 evrov, pa to ni prispeval nekdanji predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec

Vir: Siol.net

Povezane objave

Pred RTV zvenelo: “lopovi, lopovi”, na Trgu republike pa pozivi k odstopu Golobove vlade. Foto, video

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

2 komentarja

mona lisa 21. 07. 2022 - 5:28
Črna vdova. Žalostno in kriminal je da je vse te propadle Holob potegnil v vlado. Volivci te vlade vas ni sram? Izdali ste ves narod.
marker 21. 07. 2022 - 6:14
Sožalje vsem pristašem SAB in LMŠ zato, ker sta njihova predsednika slekla spodnjice in se nastavila Svobodi samo, da sta dobila službe pri državnih jaslih!! To se še nikoli ni zgodilo da bi kateri predsednik stranke stranko prodal za lasten stolček!! To so pač ljudje, ki vidijo le svoj interes zato bi za položaj žrtvovali vse tudi lastne otroke!!
Dodaj komentar