Čuki in Stilovci podrli slovenski rekord?

Spot "Na pumpo" zajem slike

Sodelovanje dveh slovenskih glasbenih skupin je lahko tudi uspešno. Skladba Na pumpo, katero izvaja skupina Čuki in ansambel Stil je že več kot tri tedne na prvem mestu You Tubove lestvice najbolj poslušanih pesmi v Sloveniji  in ima že več kot pol milijona ogledov! 

Navihana melodija, ki sta jo spesnila Jože in Petra Potrebuješ, ob pomoči Jasne Kuljaj tako žanje uspehe. ob začetku letošnjega leta je tako pesem dobrodošla novost v slovenski glasbeni sceni. Za slovenske razmere pa je 544.255 ogledov v le treh tednih res velika številka, katero le redko kdo lahko prehiti

Morda pa ima zasluge za ta uspeh tudi zabaven videospot v katerem so nastopili številni znani Slovenci, ki so vsak na svoj način pripomogli k temu, da se vesela družba na koncu vedno preseli kar na pumpo. Tečni sosed, ki mu prav nič ni všeč, da se v sosednjem stanovanju praznuje rojstni dan s harmoniko, stand up komik Ranko Babič, ki v »šlafroku« prileti na vrata in za povrh pošlje nad njih še seksi policistko. Ali pa stand up komik Gašper Bergant, katerega preseneti, da mu je vesela družba izpraznila vse zaloge. Mogoče je k temu pripomogel tudi poseben ples, katerega so uvedli Čuki in Stilovci pred “pumpo”.

Morda pa je glavni vzrok za tako velik uspeh prav posrečena kombinacija Čukov in Stilovcev, ki so ustvarili neverjetno navihano energijo tako v avdio kot tudi v video posnetku. Zanimiv spot si lahko ogledate na spodnji povezavi.

 

Povezane objave

Razpis – Festival pod Pohorjem 2024

Fehtarji pri Luki Dončiću v Ameriki. Samo zanj so priredili znano slovensko pesem (video)

Priznani glasbenik Franc Mihelič premagal raka. Zahvaljuje se zdravnikom!

1 komentar

Darinka 25. 01. 2024 - 15:18
BRAVO ČUKECI IN SOVICE!!!!!!
Dodaj komentar