Poglejte kakšno sramoto, so si privoščili na spletnem portalu RTV?

slika: RTV

Že včeraj smo pisali o človeku, ki bi sodil v kakšno drugo ustanovo, kot v redakcijo MMM, nacionalne televizije – Borisu Vasevu, ko gledamo kakšne neumnosti se dogajajo na spletnem mestu MMC, nacionalne televizije, smo o tem, da tja določeni ljudje ne sodijo, toliko bolj prepričani.

MMC oziroma spletni portal javne RTV Slovenija, ki ga/jo prisilno plačujemo vsi odjemalci električne energije, je pod drobnogledom slehernega Slovenca.  Vse kar se piše in govori je izredno pomembno. Tudi novice na MMC, katere bi morale biti nepristranske, so večinoma nastopaške in podvržene eni politični opciji – levici.

Popolnoma nič drugače pa ni, ko želi bralec portala MMC, komentirati določene članke. Komentarji ljudi so vsi moderirani in se ne prikažejo, dokler jih moderator ne odobri. A pozor! Ob novici, da sta v Slovenijo prispela dva Ukrajinca na zdravljenje, je moderator (portala javne RTV Slovenija!; op. u.) odobril komentar, da Slovenija “pomaga nacistom”. Piše Požereport. Žaljiv komentar so na MMC, med tem že izbrisali!

Kako je moderator lahko spustil skozi torej stavek: “Nacistom pomagamo Sramota!” Je prste vmes spet imel skrajni levičar Boris Vasev, ki na RTV-ju skrajno trpi, zaradi razstavljenih jaslic v preddverju nacionalne televizije?

 

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

2 komentarja

Vipavec 28. 12. 2022 - 14:58
Sram ga je lahko prišel bo dan ko se kolo obrne.Vse te idiote bi kazensko preganjal do nezavesti.
Petat 4. 01. 2023 - 15:07
Vipavec, ampak to kolo je veliko oooo, veliko oooo in počasi se obrača, tako da boš še dolgoooo, dolgooooo čakal.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več