slika je simbolna

Se je v trgovini v centru Maribora v petek, gospodu, ki boleha za rakom, zgodila huda krivica? Z ženo se je odpravil v trgovino Tuš na Gregorčičevi po nakupih, pri tem pa naletela na neodobravanje prodajalke.

 

Kaj naj bi se zgodilo v trgovini Tuš?

Tak zapis je sledil na Facobook profilu: “Moj oče je lani decembra hudo zbolel in je od takrat preživel celo kalvarijo, od operacij do obsevanja. Take stvari pač pustijo posledice. Sicer ni tako iznakažen, kot so sprva opozarjali zdravniki, kljub temu pa ima v nos vstavljeno sondo, na katero se prehranjuje in v grlo ima vstavljeno dihalko, da lahko diha in govori. Včeraj je končno bilo spet lepo vreme in tako sta z mamo po sprehodu šla še v trgovino Tuš na Gregorčičevi ulici 29 v Mariboru, kjer pa ga je prodajalka, čim ga je zagledala, na mariborsko prijazen način, prosila, da zapusti trgovino, saj vsi ljudje ne prenašajo dobro pogleda na bolnega človeka. Toliko, da nam je vsem v poduk, rak ne napade samo telesa, rak napade tudi človeški duh.”

»Prodajalka ga je, čim ga je zagledala, na mariborsko prijazen način prosila, da zapusti trgovino, saj vsi ljudje ne prenašajo dobro pogleda na bolnega človeka.«

Kaj o tem neljubem dogodku odgovarjajo v trgovini Tuš, pa bomo zapisali, čim dobimo njihove odgovore!

M.G.