Poglejte si to vilo levičarskega “nestrpneža” Alema Maksutija? #slike

alem maksuti
slika: Družbeno omrežje

Očitno je za  nekatere levičarske ekstremiste, ki širijo vulgarnost in sovraštvo po družbenih omrežjih dobro poskrbljeno. Je med njimi tudi Alem Maksuti in so zaradi tega tudi njegove objave tako sovražno nastrojene proti nasprotnikom?

Najnovejša razkritja o financiranju “političnega analitika” Alema Maksutija, dobivajo nekatere nove razsežnosti. Zagotovo ni Alem tak revček, kot izgleda oziroma se dela?

Uradni hrvaški podatki (ki so se včeraj pojavili na spletu) namreč dokazujejo, da je Maksuti postal lastnik vile na rivieri blizu Opatije (Moščenička Draga) med vlado Mira Cerarja, 3. marca 2016, torej – časovno – točno takrat, ko je “bil na plačilni listi” Cerarjeve stranke SMC. Le kako je Maksuti lahko prišel do take vile? Seveda je taka vila dober vir zaslužka, saj naj bi prav Maksuti, oddajal vilo prek platforme Booking  za več sto evrov dnevno. Piše Požareport.

Vila nudi več spalnic (3), kuhinjo s pomivalnim strojem in s hladilnikom, TV z ravnim zaslonom, predel za sedenje ter več kopalnic (3) z vročo kopeljo. V vili lahko koristite brisače in posteljnino.

Tu pa so fotografije te razvpite vile:

To je razkošje, o katerem navaden smrtnik lahko le sanja. Alemu Maksutiju je to očitno uspelo. Čestitke! Očitno ima tudi vulgarnost tudi svojo ceno?

slika: booking.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
37%
2.1km/h
0%
33°C
33°
32°
33°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA