Za koga bo navijal Arsenovič na večnem derbiju v Ljubljani?

Mariborski župan, kateremu je vzor ljubljanski župan se bo odpravil na večni nogometni derbi med Olimpijo in Mariborom.

V Soboto bo na večnem nogometnem derbiju šlo zares!
V soboto bo v Stožicah na sporedu težko pričakovan večni derbi. Maribor ima pred Olimpijo kar deset točk prednosti in lahko z zmago naredi velik korak proti 15. naslovu državnega prvaka. Tudi tokratni večni derbi razvnema navijaške strasti in dviguje vročico že pred začetnim žvižgom sodniške ekipe, ki ji bo v soboto poveljeval najboljši slovenski sodnik Damir Skomina. Tako je za provokativno vabilo poskrbela navijaška skupina Green Dragons, ki na tekmo vabijo kar s fotografijo svinjske glave, na kateri je štampiljka NK Maribor.
  • Za Maribor je nogomet sveta stvar. In ni ga Mariborčana, ki si tekme večnega derbija nebi ogledal, tako v Ljubljani, kot pred televizijskimi zasloni. Čeprav se je mariborski župan dodobra zameril mariborskim navijačem, saj občina letos ne bo poskrbela za obnovo zahodne tribune mariborskega stadiona, župan pa bo denar raje vložil v staro mestno jedro, bolje rečeno Koroško cesto, pa se bo Saša Arsenovič vseeno udeležil nogometnega derbija v Ljubljani. Se pa mnogi navijači sprašujejo, za kateri klub bo navijal, glede na to, da je  svojih predvolilnih nastopih večkrat poudarjal zeleno barvo in hvalil Ljubljano, teh župana Zorana Jankoviča

Vroče je tudi zaradi sodnikov, v zvezi s katerimi so se v začetnih tednih spomladanskega dela prvenstva iz mariborskega kluba oglasili tako športni direktor Zlatko Zahović, predsednik Drago Cotar, kot tudi trener Darko Milanič.

Kako se bo derbi razplletel, bomo na našem portalu poročali tudi mi

M.G.