Zoran Jankovič ima lažni facebook profil? Ljudi vabi naj vzemejo posojila?

Zoran Janković stožice
Zoran Janković, slika Nova24.tv

Ta članek bi zagotovo sodil v rubriko, saj ni res, pa je. Ali vam je res pisal Zoran Jankovič, ali nekdo piše v njegovem imenu, ali pa je to neka tretja oseba.

Jankovič z lažnim profilom?

Kako izgleda vse skupaj? Spodaj je način komunikacije “lažnega” Zorana Jankovića … In verjetno ni edini, ki se sooča s takšnimi težavami in facebook očitno ne pomaga pri reševanju takšnih situacij in ne izbriše profila, čeprav naj bi bilo jasno, da gre za lažni profil. Ampak to so družbena omrežja.

Pisal mu je očitno njegov velik privrženec. Po vljudnostnem klepetu ga lažni Jankovič vpraša ali prebivalec pozna razvojni program, kako pomagati ljudem občine? Njegov sogovornik očitno ni bil navdušen nad začetnim načinom komunikacije, lažnemu Zoranu je navrgel še Janeza Janšo in SDS, češ kako jih je treba umiriti, a lažni jankovič se ni dal in sogovornika še naprej prepričaval v neko čudno naložbo. To naj bi bila pomoč slovenskim državljanom. Nadalje je lažni Zoran navedel stik za hitro denarno posojilo od 5000 do 50000 evrov in 2% obresti, ter da je pri tem treba spomniti posojilodajalca, da ga je tja napotil Zoran Jankovič.

Tako pa izgleda komunikacija lažnega Zokija:

Sicer pa presodite sami, ali gre pri tej zadevi res za lažni profil ali ne. In pazite, kdo vam piše!

M.G.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.